Support Sentry Forums



Go Back   Support Sentry Forums > Support Sentry Product Forums > WebSupport Technical Questions
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-22-2005, 03:23 PM
willowfeather
Guest
 
Posts: n/a
Default email functions not working since yesterday

The auto address function is not working. Also my "reply" and "forward", it does not bring forward the content of the email in either one. It also flipped back to a font I don't ever use. Is this a yahoo problem? I know I have about 4 protective software programs going all the time. I have never had any problems with email functions on Yahoo before in years and years and years. WOW long time! Joey
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2005, 01:33 AM
angelsnow3456
Guest
 
Posts: n/a
Default e-mail function is not working!

I have not been able to send e-mail for two days now. What's going on???
Reply With Quote
  #3  
Old 12-10-2005, 12:21 AM
Ancientaa
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs down my send button in yahoo won't work anymore

i just started a yahoo business account and know this happens my "Send" button will not work, i have 3 accounts at yahoo, and i can't send to my customers anymore information on my wares??? is it yahoo?? because i've updated all i can do with IExploere and I also can't find the customer support no for Yahoo. anyone know the no or is this one place you can't get it at all.

Also it seems that Yahoo has alot (and I mean alot) of X-rated and Adult sex sites, i should know i found one site by accident my 10 year old son happen to find at school, (good thing he didn't see it.) anyway i wonder if I wrote a book about "Yahoo X-posed" the real Dirty yahoo groups!!! (if i get sued for doing so?hummm ....) nice title tho..
anyone can help me on the phone no at least.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-20-2005, 01:17 PM
sgdougl
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have been unable to use almost all functions (except read-only) since about late nov-dec. I use a dell axim. Up till then yahoo offered to revert to a version my browser would accept. I have written yahoo *&*%$@$ times & keep getting what I feel is a computer-generated message. I have asked for a phone number & never have they offered me one. Anyone out there have a phone number? My time is important to me - this computer-generated response time after time is getting old
Reply With Quote
  #5  
Old 12-30-2005, 04:06 AM
dianemse
Guest
 
Posts: n/a
Default Trouble sending e-mails

I too am having the problem of only being able to read my e-mails and not forward or send e-mails. I am wondering if anything is wrong temporarily or if it is just me.

I found a number of 866-433-3384 but when I called it said the office was closed so I will try again tomorrow.

Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT. The time now is 06:38 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sponsored messages: ::

RSS RSS 2.0 XML

Add to My Yahoo!

Copyright 2004 Support Sentry. All rights reserved.